Selasa, 22 Jun 2010

SAKURA PUTIH


2 biji teko ni dah lama saya beli masa saya mula-mula start kumpul teko design lama , saya suka teko ni sebab warnanya yg cantik dan memancar-mancar berkilat , corak bunga sakura yang simple dan comel sangat . Harga teko ni pun ok terus saya beli dua-dua biji sekali..kalau biar je kat kedai apeks tu kang habis melepas baru la nyosal nanti...

Teko yang ni bentuknya bulat , first time tengok terus bekenan...

Teko ni pulak berbentuk biasa cuma cawan teh yang comel kecil tu je tak jumpa nanti la saya cari di kedai apek lain mungkin ada...



Bahagian belakang teko dengan corak comel...

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima kasih pada semua pengunjung yang sudi singgah ke blog saya ini , sila la tinggalkan komen anda dan ceria selalu ya..