Isnin, 28 Jun 2010

LABU BIRU


Selamat petang pada semua pengunjung , hari ni saya terlebih rajin pulak sebab tu boleh buat banyak entry . Masa saya balik kampung last week sempat juga saya pergi hunting di kedai apek kat pekan Klawang ni , ada la beberapa kedai apek so saya masuk dari satu kedai ke kedai apek lain tapi tak jumpa apa pun tapi di kedai apek yang last sekali saya jumpa teko labu ni .

Comel lotey je teko ni saiz sederhana la...

Corak organik pada badan teko , simple tapi cantik...

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima kasih pada semua pengunjung yang sudi singgah ke blog saya ini , sila la tinggalkan komen anda dan ceria selalu ya..