Isnin, 28 Jun 2010

BUNGA PADI


Selamat petang pada semua kawan-kawan dan pengujung blog saya ni , petang ni saya nak share gambar set cawan/piring bunga padi pulak .
Ini lagi satu koleksi bunga ton hitam saya lagi hehehe... saya memang bekenan sangat la dengan bunga ton hitam , black beauty yang klasik dan elegant... Tapi saya ada lima set saja cawan ni , ok la....

Kalau pattern cawan ni di panggil jenis cawan apa ya ?


Mangkuk nasi ni corak bunga padi sekuntum saja dan rim keliling bibir mangkuk color gold , lawa ni brand new memang berkilat , saya jumpa di kedai apek . Masa saya masuk stor kedai apek , mangkuk nasi ni elok saja terletak tepi para macam saja je tayang diri dia kat saya yang tak larat nak panjat tangga tinggi-tinggi .

Masa jumpa masih elok berikat , dah berapa tahun la umur mangkuk nasi ni kan...sayang saya gan koleksi mangkuk ni.. bila dah balik rumah saya tengok mangkuk ni boleh di satu kan dengan koleksi bunga padi 2 kuntum yang lain , kira ok la asal corak still dalam kategori bunga padi.


close-up corak bunga , simple jee tapi cantik...


Set bunga padi yang saya ada sekarang , nak beli teko je dan baru la boleh jadi happy family ^_^

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima kasih pada semua pengunjung yang sudi singgah ke blog saya ini , sila la tinggalkan komen anda dan ceria selalu ya..